Telečja obara

Telečja obara

  |   GLAVNE JEDI, recepti   |   No comment

VIDEO PRIPRAVE TELEČJE OBARE Čas priprave: 10-15min Čas kuhanja: 50 min   Sestavine za 4 osebe : Obara: 2 žlici olivnega olja 500g telečjega mesa 1 srednje velika čebula 2 rumena korenja 2 oranžna korenja ½ cvetače 2 stroka česna 2 žlici paradižnikovih pelatov 1 por sol poper 4 lovorjeve...

Read More

Jabolčni zavitek

  |   recepti, SLADICE   |   No comment

Čas priprave: 60 min Sestavine za 4 osebe :    Vlečeno testo (2 lista) 50g masla 5 srednje velikih jabolk 150 g sladkorja ¾ male žličke cimeta 1 limona 150gpasirane skute 2 jajca Sladka Smetana ali grški jogurt Kakav     Navodila za pripravo: Olupimo jabolka, ter jih narežemo na približno...

Read More

In poletje je tu – 2. del

  |   Sport   |   2 komentarja

No pa začnimo tam kjer smo nazadnje končali. Pri zaključku dopusta. Jah, na žalost je res ja. Saj vesta kaj pravijo, lepe stvari minejo zelo hitro. In ker smo se mi imeli zelo lepo na dopustu, si lahko samo mislite, kako hitro je vse skupaj...

Read More

In poletje je tu – 1.del

  |   Sport   |   No comment

Joooj, to pa je trajalo čisto predolgo, da sem se oglasil z novim blog zapisom. Kako čas leti, ko si na dopustu in nato, ko se vrneš v dvorano in se začneš pripravljati na pomemben del sezone, ki se začne s koncem meseca avgusta. Moram...

Read More

Ravioli ala Sašo

  |   GLAVNE JEDI, kulinarika, recepti   |   No comment

RAVIOLI S KISLO REPO IN KRVAVICO, OMAKA IZ RDEČE PESE, OCVIRKI   Sestavine za 2 osebi:  Čas kuhanja (60 min) 1 žlica ocvirkov 1 Beljak NADEV: 0,5 termično obdelane krvavice 1 žlica masla 1/3 čebule 1strok česna kisla repa 1dcl rdečega vina kumina OMAKA: 1 žlica masla 1 rdeča pesa ...

Read More

Svetovni pokal Osijek

  |   Sport   |   No comment

Na tekmovanje za svetovni pokal v Osijek sem pripotoval kot zmagovalec predhodnega svetovnega pokala v Kopru. Moram priznati da je kar lep občutek, ko že skoraj en teden po zadnji tekmi še vedno prejemaš čestitke. Verjetno je k temu pripomoglo da sem uspel v direktnemu...

Read More